Vores Virksomhed

En ansvarsbevidst skovbrugs-industrikoncern

Produkter og løsninger fra varemærket Katrin fremstilles af Metsä Tissue – en af Europas førende producenter af hygiejneprodukter af papir samt bage- og madlavningspapir. Uanset om du er forbruger eller professionel køber, hjælper Metsä Tissue dig med at forbedre sundheden, hygiejnen og velværet derhjemme, på jobbet eller i fritiden. Ud over varemærket Katrin fører vi også andre varemærker såsom Lambi, Mola, Serla, Tento og SAGA.

Metsä Tissue er en del af Metsä Group, som er en finsk skovbrugs-industrikoncern, der opererer på 30 internationale markeder og har produktionsanlæg i syv forskellige lande og omkring 9.300 medarbejdere. Så vi har en meget stærk og pålidelig baggrund, der sikrer stabilitet og langfristet samarbejde.

Alle virksomheder i Metsä Group er forpligtede til at følge de internationale principper om bæredygtig udvikling og stiller krav om etiske arbejdsmetoder. Vi overvejer altid de sociale, miljømæssige og økonomiske effekter af vores drift.

Vi dækker hele værdikæden for træ, inklusive hygiejneprodukter af papir og madlavningspapir, pap, papirmasse, træprodukter samt træressourcer og skovbrugstjenester. Vores omfattende ekspertise inden for træ og fibre er fokuseret på områder, hvor vi har en klar konkurrencemæssig fordel og en lys fremtid. Alle de råmaterialer af træ, som vi anvender, er fuldstændigt sporbare. Der er stor efterspørgsel efter produkter, der er fremstillet af vedvarende råmaterialer, idet konkurrencen om de naturlige ressourcer er høj.

Læs mere om Metsä Group her (English) >