Katrin Academy går til Katrin.com – Voksende onlinesupport til Katrins partnere

I overensstemmelse med vores tre hjørnesten ”nem, indsigtsfuld og troværdig” gør vi vores bedste for at gøre vores forretning bedre med skræddersyede løsninger til vores partnere – også online på Katrin.com.

Katrin Academy er et træningsprogram til alle, der beskæftiger sig med toilethygiejne og rengøring på industrielle arbejdspladser. I september går Katrin Academy online hos Katrin.com for at også at tilbyde vores partnere vores ekspertise og kendskab til markedet uden for de normale kontortider og uden for rammerne af den personlige træning.

Katrin Academy online – Kom forbi og forbedr din forretning med Katrin-produkter

  • Værd at vide om Katrins principper med henblik på bæredygtighed, håndhygiejne og produkter
  • Katrins beregningsværktøjer, materialer og tjeklister
  • Nem at bruge på alle apparater
  • Nem adgang 24/7
  • Tilgængelig på dansk, norsk, svensk, engelsk, tysk, finsk, slovensk og polsk

Tag et kig forbi Katrin Academy online nu >

Vi tilsigter at skabe de bedst tænkelige forhold for vores kunder, så de kan tilbyde deres kunder den bedste Katrin-løsning – og på den måde sikre en bedre forretning.

Hold øje med flere nyheder vedrørende opdateringer af Katrin.com, og giv os feedback om Katrin.com via vores kontaktformular.

UDVIKLING AF KATRIN.COM:
Udviklingen af Katrin-webstedet har til formål at forbedre onlinetjenesterne for Katrins salgsnetværk. Målet med udviklingsarbejdet er brugervenlighed, forbedret tilgængelighed, uddannelsesindhold og værktøjer, som kan bidrage til at understøtte vores partneres salgs- og markedsføringsnetværk. Udviklingen af webstedet er en løbende indsats på baggrund af kundernes feedbak, som indsamles hvert år, og den finder sted i små og let forståelige trin.