Mærke Katrin

Mærke Katrin.

Varemærket Katrin er at finde i mere end 30 lande, og det er veletableret i Skandinavien og i alle europæiske lande.

Vi er en del af Metsä Group, som er en ansvarsbevidst finsk skovbrugs-industrikoncern, der fremstiller produkter af høj kvalitet og hovedsageligt af vedvarende nordisk træ. Og vi er en stærk og pålidelig forretningspartner med henblik på vellykkede og langfristede kunderelationer.

Med Katrin stræber vi efter at gøre livet og samarbejdet med os som forretningspartner så nemt som muligt for vores kunder. Vi tilbyder skræddersyede løsninger på baggrund af vores kunders behov.

Vi forsøger altid at opfylde kundernes forventninger. Vores kunder og partnere opnår en række fordele med Katrin – vi sørger for, at de miljømæssige, samfundsmæssige og økonomiske påvirkninger er i en perfekt balance.

Vores vision er at være det mærke, som vores kunder anser for at være ensbetydende med følgende kerneværdier:

  • Easy (Nem) – vi hjælper vores kunder med at opnå en større omsætning på en nem måde (ved at tilbyde dem praktiske salgsredskaber og vækstskabende tjenester)
  • Insightful (Indsigtsfuld) – på baggrund af vores kendskab til markederne leverer vi skræddersyede løsninger og forretningsmuligheder
  • Trustworthy (Troværdig) – vi er pålidelige i alle partnerskabets aspekter, fra produktet og hele vejen gennem værdikæden

I starten
Varemærket Katrin AfH, som blev markedsført i 1974, var et af de første mærker af hygiejneprodukter af papir uden for hjemmet. Ordet “Katrin” stammer fra Metsä Tissues papirmølle i Katrinefors, som blev grundlagt i 1765. Møllen blev navngivet efter grundlæggerens kone, og den er oprindelsesstedet for varemærket og de produkter, vi kender i dag.